От 09:00 до 17:00ч.спира междуселищният транспорт в бургаска област. Това

...
От 09:00 до 17:00ч.спира междуселищният транспорт в бургаска област. Това
Коментари Харесай

Протест на превозвачите ще блокира движението по улица "Крайезерна“ в Бургас

От 09:00 до 17:00ч.спира междуселищният превоз в бургаска област. Това сподели притежателят на най-голямата транспортна компания в региона Румен Христов.

В Бургас няма да има протестно автошествие на превозвачи, а ще се блокира придвижването единствено на товарните коли по улица „ Крайезерна “, като ще бъдат пропускани единствено леки коли.  


Само компания „ Бургасбус “ и несебърския транспортьор няма да се включат в митинга през днешния ден, сподели Румен Христов:

„ Ще спрем обслужването по всички посоки и този път съвсем всички транспортни компании в региона ще вземат участие в митинга, който ще бъде всеобщ. Спираме от 09:00 до 17:00 часа. Всички рейсове, които преустановят работа ще се включат също, по този начин както се правеше и с товарните транспорти. 

Антикризисните ограничения на държавното управление ще оказват помощ на превозвачите на ток и газ, а не на тези, които се движат с дизелово гориво. Искаме да се търсят разновидности - понижаване на акциза, понижаване на биодобавката вероятно отсрочване краткотрайно да се влага в горивата ", сподели още Румен Христов.

Редовните линии ще работят до 09:00 часа за да не попречват учениците, които се явяват на матурата по български език и литература. По време на протестните дейности ще стане ясно дали блокадата ще прерасне в шествие по улиците на града.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР