Освирквания и обиди отнесоха силиконови мадами, които се събраха на

...
Освирквания и обиди отнесоха силиконови мадами, които се събраха на
Коментари Харесай

Унижиха силиконови мадами в наша дискотека

Освирквания и обиди отнесоха силиконови мадами, които се събраха на годишна среща във великотърновска дискотека. Каймакът на родните едрогърди мацки отпред с Анна Мария Чернева, Виктория Петрова, Катрин Вачева и други техни оперирани приятелки се впусна в плевел ваучър. Изкусителките, които са с трофеи от състезанието " Мис Силикон ", сваляха момчета наред и танцуваха към отрупана с питиета маса. В остарялата столица разясняват, че такова стълпотворение на силикон на едно място не е имало в никакъв случай във вековната история на Велико Търново.

Отначало моделките изгубиха интерес, който бързо позатихна, и с цел да привлекат още веднъж интерес към себе си, те се качиха на сцената, хванаха микрофона и запяха. Гости в нощното заведение се хванаха за ушите поради подправените тонове, които излязоха зад силиконовата гръд.  " Силиконените дами се изложиха. Никакво шоу! Никаква подготовка. Имах възприятието, че импровизираха на място ", разяснява неудовлетворен клиент, зърнал от близко разкрепостените мадами. Други мъже въпреки всичко останаха удовлетворени, че се отъркаха в изкусителките, които въпросната вечер обилно раздаваха милувки и на инцидентни гости.

След празненство неуспеха силиконките си споделиха в обществените мрежи фотоси и удовлетворени мнения от вечерта. И не звучаха по никакъв начин разочаровани, че останалите хора в дискотеката не са ги приели драговолно, написа " България Днес ". Девойките се заканват, че още веднъж ще се съберат и ще създадат бясно празненство, с което да съберат очите на мъжете.

През последните дни Анна Мария Чернева притегли вниманието към себе си и посредством изявление, отдадено на подадената от вицепремиера Валери Симеонов оставка.

" Специален привет от мен за господин Валери Симеонов! Лятото ви взимам с мен на Какаовия плаж да танцуваме мощно, в случай че пък музиката ви е мощна или не ви подхожда, може да се преместите в " Спалнята ", " Кубинката " или " Единият ", ще имате избор ", изригна силиконката, намеквайки, че към този момент умерено ще може да купонясва и вицепремиерът няма да затваря нощни заведения.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР