Осветлението на стадион Локомотив в квартал Надежда светна. Така

...
Осветлението на стадион Локомотив  в квартал Надежда светна. Така
Коментари Харесай

Стадион Локомотив вече има осветление

Осветлението на стадион " Локомотив " в квартал " Надежда " светна. Така за първи път на това оборудване в София, където играят " железничарите ", ще могат да се организират мачове в тъмната част на денонощието.

Преди осем дни пилоните за издигането на рефлекторите дойдоха и работата по монтажа стартира незабавно. Тази вечер за първи път осветлението беше пробно пуснато, с цел да се потвърди, че всичко е било наред с работата по окабеляването и връзките с мрежата. Локомотив (София) получи краткотрайно позволение да семейства на своя стадион за началото на този сезон, откакто цялата предходна акция 2021/22 приемаше съперниците си на Националния стадион " Васил Левски " и по този начин на процедура се завърна в своя дом.

След като бяха осъществени обилни усъвършенствания по стадиона при започване на лятото, в този момент беше сложено и осветяване, а до дни ще бъдат приключени и площадките за камери за системата за видео-помощ в интерес на съдиите (ВАР).

В третия кръг на шампионата " червено-черните " гостуват на Берое, а в 4-ия одобряват Ботев (Пловдив). По стратегия срещата е планувана за 18.30 часа и няма да се постанова да се употребяват новите лампи.
 Основни футболисти на Локомотив (София) с травми
Основни футболисти на Локомотив (София) с травми

Под въпрос са за идващия мач на " железничарите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР