Освен Натали Трифонова и д-р Неделя Щонова във вихъра на

...
Освен Натали Трифонова и д-р Неделя Щонова във вихъра на
Коментари Харесай

Назрява ли скандал в „Денсинг Старс“ броени дни преди старта?

Освен Натали Трифонова и доктор Неделя Щонова във вихъра на танца ще забележим още 6 дами – Дара, Емануела, Мила Роберт, Ивет Горанова и вдовицата на Андрей Баташов – Боряна.

Изключвайки Боряна, най-скандална тази година се чака да е Емануела, която по всяка възможност ще генерира злословия и ще ръси бисери, с които ще залива колонките на жълтата преса.

 

Мъжете, които ще премерят тази година сили на дансинга, са: Филип Буков, Даниел Пеев – Дънди, Папи Ханс, Валери Григоров, Емрах Стораро, Серафим Тодоров, Свилен Ноев и Виктор Стоянов. Очаква се най-вече гласове от публиката да съберат Виктор, в комплект с Валери и Филип, защото са известни като любимци на нежния пол и евентуално дамите всеобщо ще гласоподават за тях.

 

За момента не е обявено публично с кои професионални танцьори ще се изявяват звездите, само че е ясно, че единият от тях ще е Атанас Месечков. Очаква се той да е двойка с доктор Неделя Щонова. Не е ясно и кой влиза в журито, само че пък за сметка на това водещите сигурно ще са Краси Радков и Алекс Раева.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР