Освен като страхотен актьор, Джордж Клуни неведнъж се е доказал

...
Освен като страхотен актьор, Джордж Клуни неведнъж се е доказал
Коментари Харесай

Джордж Клуни сподели любопитна история с Брад Пит

Освен като страховит артист, Джордж Клуни нееднократно се е потвърдил и като добър повествовател, защото историите, които през годините е споделял в свои изявленията, освен притеглят, само че и задържат вниманието на слушателите от своето начало до самия си край, написа dir.bg. Е, неотдавна 56-годишният притежател на влиятелната премия " Оскар " за следващ път показва това свое умеене в диалог със списание " GQ ", в който приказва за част от най-емблематичните си функции, разкривайки някои забавни случки, криещи се зад тях. Така да вземем за пример той довери за смешка, спретната му от Брад Пит, по време на фотосите на кино лентата " Бандата на Оушън 2 ".

" Има едно забавно нещо по отношение на мен и групата от сътрудници, участващи в лентата, и то е, че посред ни няма никакво его ", сподели той, визирайки Джулия Робъртс, Брад Пит, Анди Гарсия, Венсан Касел, Катрин Зита-Джоунс и останалите актьори.

" Част от фотосите на продукцията се състояха в Комо, Италия, до където постоянно отскоквам, тъй като от години владея парцел в него. Градът към този момент се е трансформирал в мой дом. Пристигайки, Брад разлепи бележки по телефонните кабини и уличните стълбове със известие, известяващо хората, че филмът ще се снима там. Думите му гласяха: " Моля, обръщайте се към Джордж Клуни само с името на неговия екранен персонаж Дани Оушън и не го гледайте в очите ", сподели той.

Местната медия незабавно реагирала на думите на някогашния брачен партньор на Анджелина Джоли и още на идващия ден заглавията във вестниците били: " Дявол! Джордж Клуни е демон! "

" Това е ужасна история, за която по-късно му отмъстих ", споделя през смях половинката на Амал.

В същото време той декларира, че в действителност е харесвал работата по поредицата, защото никоя от останалите звезди не се е опитвала да се открои пред обектива на камерата, пробвайки се непрекъснато да бъде в полезрението ѝ. Напротив, съгласно Клуни всички са си " подавали топката по равно ".

Той приказва и за партньорството си с Дженифър Лопес в " Извън надзор " от 1998 година.

" Всяка актриса в града се яви на прослушването за ролята на Карън Сиско, която не бе по никакъв начин лесна, тъй като бе нужно тя да наподобява секси, само че в това време трябваше да се знае, че е рискова и във всеки един миг може да простреля някого. Дженифър притежаваше всички нужни качества, беше в действителност добра. Просто страхотна! Ако погледнете обратно, този неин облик фактически се откроява от всички персонажи, които е изиграла през шеметната си кариера ", безапелационен е той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР