Освен че развива физически качества и способности, спортът изгражда преди

...
Освен че развива физически качества и способности, спортът изгражда преди
Коментари Харесай

Румен Радев откри турнира Sofia Karate Open 2021

" Освен че развива физически качества и качества, спортът построява на първо място темперамент, построява персони, калява волята и душeвността. Спортът възпитава в отборен дух и почитание към другия. " Това съобщи президентът Румен Радев, който през днешния ден в учебно заведение „ Свети Георги “ в София откри шампионата Sofia Karate Open 2021 – Купа на президента.

Турнирът е проведен от Карате клуб „ Цанев “ и се организира като част от календара на Българската национална федерация по карате и самодейността „ Спортувай с президента “, в границите на която президентът окуражава физическата интензивност на българските деца и младежи посредством извънучилищни спортни занимания и различни форми за физическо образование.
 Лозан Панов загатна за връзки и подмолни сделки на Румен Радев и Анастас Герджиков с Движение за права и свободи Лозан Панов загатна за връзки и подмолни сделки на Румен Радев и Анастас Герджиков с Движение за права и свободи
Движение за права и свободи играе с повече от един състезател на изборите за президент. Това съобщи, претендентът за президент Лозан Панов. Той изрази съмнение, че Р...

Държавният глава открои каратето като спорт с голямо значение за личностното израстване на младежите и възпитанието на дисциплинираност и полезности. Румен Радев открои триумфа на Ивет Горанова за извоювания златен орден на Олимпийските игри в Токио, което накара българите да се гордеят. Държавният глава изрази убеденост, че сред състезателите на Sofia Karate Open са и бъдещите международни, европейски, олимпийски и районни първенци на България.

Повече от 200 деца, както и президентът, взеха присъединяване в осъществяването на „ Президентския тест “ – комплекс физически извършения със спортен темперамент, който също е част от Инициативата „ Спортувай с президента “.

Президентът връчи на уредниците на шампионата Купата на президента, която ще бъде поднесена на отборния победител в края на конкуренцията. “За мен е голямо наслаждение, че за първи път ще имам опцията да връча Купата на президента на тези от вас, които стигнат до върха. Но върхът се построява вътре във вас, той зависи от вашите старания, неизменност и воля “, съобщи президентът. „ Използвайте всяко предизвикателство и затруднение като трамплин за вашия предстоящ триумф “, съобщи още президентът на участниците в надпреварата.

След като откри Sofia Karate Open 2021 – Купа на президента, президентът Румен Радев се срещна със спортния комплекс и образователната база на ЧСУ „ Свети Георги “ и организира среща с управлението на образователното заведение.
 Крум Зарков: Опонентите на Румен Радев го нападат от противоположни страни Крум Зарков: Опонентите на Румен Радев го нападат от противоположни страни
" Предполагам и на вас прави усещане, че съперниците на Румен Радев го нападат от противоположни страни. Президентът се оказа корав...

 Румен Радев

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР