Островът на отшелника в Survivor скоро ще опустее завинаги. В

...
Островът на отшелника в Survivor скоро ще опустее завинаги. В
Коментари Харесай

Островът на отшелника в Survivor скоро ще опустее завинаги

Островът на отшелника в Survivor скоро ще опустее вечно. В понеделник изгнаниците ще се изправят в сложна борба, която ще дефинира ориста им. Всеки ще би трябвало да покаже на какво е кадърен под високо напрежение, а хубавичко душeвност и мощната воля ще се окажат решаващи. След конфликта единствено един от тях ще се завърне в обединеното племе. Останалите жители на изолираното и негостоприемно парче земя ще си тръгнат на крачка от огромния край. 

Преди журито да се произнесе, ще станем очевидци на последната игра за премия, на последната борба за персонален имунитет, на последния родов съвет и на последния ход със скрития кумир в седмия сезон на Survivor. Въоръжени с преимущество, двама играчи ще се спасят от номинации. Останалите или ще заложат на обезверени ходове, или ще работят самоуверено и намерено.

Предстои да разберем дали футболистът Цветелин Ставрев и студентката Ермина Боянова ще запазят мощните позиции, които си извоюваха и коствал ли си е рискът, който поеха, с отстраняването на брокера Павел Здравков. Дизайнерът Едис Пала ще би трябвало да реши дали да играе с някогашните си съдружници или да им обърне тил. Финансовият представител Данаил Стоянов, гемологът Светослав Славчев и фолкпевицата Татяна ще би трябвало да балансират по ръба на приключението. На фокус ще бъдат и непоколебимите жители на Острова на отшелника - футболистът Благой Георгиев и екскурзоводката Геновева Иванова.

На финала оживелите ще имат време за равносметка. Ключът към последния въпрос е в думите на водещия на рисковото риалити Ваня Джаферович: " Докато факлите ви горят, нищо не е свършило ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР