Остри критики към президента Румен Радев отправи лидерът на БСП

...
Остри критики към президента Румен Радев отправи лидерът на БСП
Коментари Харесай

``Президентът е част от групата, която свали правителството. Бърза да влезе във властта`` -

Остри рецензии към президента Румен Радев насочи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто ПГ на левицата върна несбъднат третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление. 

В президентството президентът упрекна и прикани Народното събрание да реши казусът с КЕВР до на следващия ден. След като излезе от " Дондуков " 2 Нинова пък съобщи, че считат, че " президентът е част от групата, която смъкна държавното управление ", както и че той " очевидно бърза да влезе във властта ". 

" Като мандатоносител направихме всичко по силите ки да подсигуряваме сигурност и непоклатимост на страната Изготвихме стратегия, внесохме 79 закона. Приемането им ще се да облекчи живота на българските жители ", съобщи Нинова.

По думите й ГЕРБ, Има Такъв Народ, Движение за права и свободи и Възраждане с цинична безнаказаност са хвърлили държавата в безпорядък. Министърът на стопанската система в оставка разяснява и, че евентуално президентът няма да удължи работата на Народното събрание. 

" Не одобряваме рецензията на президента че оставяме страната в безпорядък, да я обърне към " ИТН " и техния министър на енергетиката. Нямаме никакво предпочитание да носим отговорност за това, тъй като предупреждавахме - не спирайте договарянията с " Газпром ", безапелационна е Нинов. 

Върви се към връщане на Иван Иванов за началник на КЕВР, което е противоречиво от конституционна позиция, уточни водачът на Българска социалистическа партия. 

Попита дали съжалява, че партията е издигнала Радев, Нинова отговори негативно и добави, че той дължи и двата си мандата, изключително първия, на Българска социалистическа партия. Гражданите да оценят неговата работа.

" Не е повдигал въпрос за министри от Българска социалистическа партия в служебния кабинет. Подозирам, че ще направи и както преди - ще вземе социалисти зад тила ни. Но ние не носим отговорност -да се знае, че Българска социалистическа партия не взе участие в този кабинет ", съобщи още Нинова. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР