Оставката на зам.-кмета на Столична община Евгени Крусев е шах

...
Оставката на зам.-кмета на Столична община Евгени Крусев е шах
Коментари Харесай

БСП: Оставката на Крусев е шах на пешката, за да спасим царицата

Оставката на зам.-кмета на Столична община Евгени Крусев е шах на пешката, с цел да спасим царицата. Това съобщи ръководителят на БСП-София и ръководител Калоян Паргов.
Заместник-кметът на София Евгени Крусев подаде оставка Крусев е получил призовка и е привикан за разпит по отношение на ремонта на „ Графа ”
Крусев подаде оставка през днешния ден, откакто през вчерашния ден получи призовка от прокуратурата поради ремонта на ул. „ Граф Игнатиев “ в София. Паргов добави, че политическа отговорност би трябвало да понесе кметът Йорданка Фандъкова, а Крусев играе ролята на „ буфер, който пази кмета в сериозна обстановка “.
Недоволни от ремонта: В обществените мрежи осмяха новите ограничители на „ Графа ” (ГАЛЕРИЯ) Вчера в мрежата се появиха фотоси на реновираните сектори, които по едно и също време разсмяха и възмутиха потребителите във „ Facebook ”
„ Дълбоко се колебая, че всяка една оставка в последните 10 години е била плод единствено на персонално решение, в това число оставката на министрите. Оставката на един заместник-кмет няма да реши проблемите, тъй като отговорността за назначението на един или различен заместник-кмет, носи кметът на столицата госпожа Фандъкова “, сподели още водачът на столичните социалисти.

Калоян Паргов разяснява и тематиката с мръсния въздух, като съобщи, че от Българска социалистическа партия имат съответно предложение за решение на казуса – парите от налог „ остарели коли “ да се влагат в битката със замърсяването.

„ Призоваваме тези пари да бъдат употребявани стремително за закупуването и монтирането на такива съоръжения. Тези пари би трябвало да бъдат вложени в нещо. Те не могат да пълнят дупки на бюджета на един или различен кмет, да бъдат влагани в едни или други поправки “, уточни Паргов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР