Оставката на правителството в настоящия момент няма да промени нищо,

...
Оставката на правителството в настоящия момент няма да промени нищо,
Коментари Харесай

Сачева: При служебно правителство гладни хора ще излязат на улиците

Оставката на държавното управление в сегашния миг няма да промени нищо, а ще докара до подмяна на едни митинги с други. При служебно държавно управление гладни хора ще излязат на улиците през септември и октомври. Това предвижда в ефира на bTV общественият министър Деница Сачева.

„ Няма безконечна власт, от 20 години съм в политиката и за трети път се връщам в министерството на труда и обществената политика. Кабинетът няма желание да подава оставка, тъй като неведнъж декларирахме, че има доста работа, която би трябвало да се свърши “, сподели Сачева, която е безапелационна, че един длъжностен кабинет няма нужните лостове да се оправи с актуалната обстановка. 

„ Трябва да се вслушаме в гласа на хората, които не са на улицата. Нека помислим за тези, които чакат да получат подпомагането от страната – лекари, обществени служащи, да помислим за хората с изтичащи ТЕЛК решения на 31 август, които ще останат без пари, в случай че няма парламент, който да удължи решенията им, да помислим и за родителите, които не знаят по какъв начин ще изпратят децата си на учебно заведение наесен “, съобщи общественият министър.

По думите й, държавното управление губи имиджово от това да остане на власт, само че счита, че е поправилното решение от позиция на това да се мисли за хората и да се прави работа. И подсети, че съгласно Изборния кодекс идния избор би трябвало да се провежда с машинно гласоподаване.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР