Достъп до подобрената стрийминг платформа Max ще имат всички абонати

...
Достъп до подобрената стрийминг платформа Max ще имат всички абонати
Коментари Харесай

Новите функции на Max - какво ще можем да гледаме след 21 май

Достъп до усъвършенстваната стрийминг платформа Max ще имат всички клиенти на Vivacom с включени спомагателни пакети HBO или HBO&Cinemax и пакети EON PREMIUM и EON SAT PREMIUM.

Новата стрийминг услуга ще бъде налична за клиентите на Vivacom от 21 май, като прекосяването към новата услуга ще стане автоматизирано.

В взаимозависимост от устройството или операционната система, приложението HBO Max ще се актуализира автоматизирано до новата услуга Max или потребителите ще би трябвало просто да изтеглят новото приложение.

Профилите на клиентите ще бъдат непосредствено трансферирани към новата услуга, като по този метод те ще запазят своите история на гледане и описи с обичани заглавия.

Филмите и сериалите в Max ще са във Full HD резолюция, а потребителите ще могат да ги гледат на две устройства по едно и също време без реклами, както и да изтеглят до 30 заглавия за офлайн гледане.

Още с стартирането на усъвършенстваната платформа, в Max ще бъде наличен един от най-касовите филми за годината „ Дюн: Част втора “.

През юни потребителите ще могат да гледат и втория сезон на сериала на HBO „ Домът на дракона “. Премиерата му за България е 17 юни, а от края юли клиентите ще могат да проследят и Олимпийските игри в Париж.

Обновената платформа дава обещание повече и по-разнообразно наличие за цялото семейство - типичен и премиерни заглавия от целия свят, както и документални продукции на Discovery и спортни събития.

Маx идва с нови функционалности, като усъвършенствано персонализиране и усъвършенствано търсене.

Стрийминг услугата включва богат азбучник с филми на Warner Bros., измежду които: „ Барби “, „ Аквамен и изгубеното кралство “ и „ Уонка “, както и класики като поредицата за Хари Потър, всички филми от „ Матрицата “, „ Жокера “ и „ Властелинът на пръстените “.

Зрителите ще могат да се насладят и на страхотни сериали като „ Пингвинът “ с Колин Фарел, спиноф на кино лентата „ Батман “, „ Дюн: Пророчеството “ – сериал по едноименната поредност.

Налични са и „ Добре пристигнали в Дери “ по романа „ То “ на Стивън Кинг, полския политически шпионски трилър „ Източна врата “ и още доста други.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР