Оставиха за постоянно в ареста Адриан Антонов, 18-годишният шофьор, който

...
Оставиха за постоянно в ареста Адриан Антонов, 18-годишният шофьор, който
Коментари Харесай

18-годишният Адриан, причинил катастрофата с две жертви на „Сливница”, остава в ареста

Оставиха за непрекъснато в ареста Адриан Антонов, 18-годишният водач, който аргументи тежката злополука с две жертви на столичния бул. „ Сливница ”. Докато пресичат на пешеходна пътека, починаха 22-годишният Явор Стоянов и 24-годишната му другарка Анна-Мария Малчева.

„ Единственото, което желая да кажа, е, че скърбя. Изказвам откровени съболезнования ”, съобщи през днешния ден в правосъдната зала Антонов, оповестява Нова тв.

Съдът смята, че е налице действителна заплаха от осъществяване на ново закононарушение. Обвиняемият, управлявал автомобила с превишена скорост, е показал самоувереност, граничеща с престъпност, са измежду претекстовете на обвиняването.

Миналата седмица настояването на отбраната на Антонов за мярка „ домакински арест ” не беше почетено от съда със същите претекстове.

Първоначалните данни демонстрират, че 18-годишният водач е управлявал автомобила със скорост, двукратно надвишаваща ограничаването от 50 км/ч – към 101 км/ч.

След злополуката последваха митинги на мястото, където Явор и Ани изгубиха живота си. Хората упорстват за незабавни ограничения и промени, с които да спре войната на пътя.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР