Остават броени часове до момента, в който с чаша шампанско

...
Остават броени часове до момента, в който с чаша шампанско
Коментари Харесай

Ще приковете всички погледи ако сте облечена така

Остават броени часове досега, в който с чаша шампанско в ръка ще изпратим остарялата и ще посрещнем новата година. Въпреки това към момента не сте избрала тоалет за празничната нощ?

Според китайския астрологичен календар 2019-а е годината на земната Свиня. За да влезете уместно в новата година и да ви върви по вода, е добре да заложите на тоалет в жълтата гама. Ако това обаче не е вашият цвят, не се тормозете! Ще ви предложим няколко други възможности, с които ще изглеждате доста атрактивно и ще се превърнете в гвоздея на новогодишната нощ.

Оранжево

Оранжевото е цвят, който оказва помощ да вдигнете самочувствието си, да се отворите за всичко ново и да повдигнете настроението си. Това е цветът на интензивността, силата и творчеството. Ако желаете да развиете тези качества в себе си през новата година или просто да започнете да гледате на живота по-позитивно, тоалет в оранжевата гама е тъкмо за вас.

Златно

Златното е знак на благосъстоянието и изобилието, също така стопанката на идващата година доста го обича. Можете да изберете рокля с железни примеси или пайети със златна бродерия или украса. А в случай че мислите, че златна рокля е прекомерно доста, можете да се спрете на тоалет в по-спокоен цвят, само че наложително да го допълните с солидни златни аксесоари - обеци или огърлица.

Кафяво

Нюансите на шоколад и кафе също са доста подобаващи за посрещане на новата година. Освен това, този цвят елементарно се интегрира в съвсем всеки дрешник и може да се носи освен за празника. Можете да изберете материя с железни влакна, пайети или кадифе.

Природни нюанси

Оттенъци на сивото, пясъчното или кафеникаво-червеното са подобаващи за почитателките на по-скромните тоалети. Тези цветове са подобаващи за съвсем всяка дама, без значение от цвета на очите, косата и кожата й, тъй че не се колебайте. Напълно е допустимо този тоалет да се трансформира в обичаната ви алтернатива за почивните дни.

Зелено

Зеленото е цветът на великодушието, нежността и стабилността. Ако желаете безпорядъкът най-накрая да си отиде в живота ви, а на негово място да се настани спокойствието, за новогодишната нощ изберете тоалет в зелен цвят. Благодарение на многочислените му нюанси, всяка дама ще откри най-подходящата за себе си рокля.

Розово

Покровителка на 2019 година ще бъде планетата Венера, тъй че розовото и всевъзможните ми нюанси са доста подобаващи за тоалет, с който да посрещнете новата година. Дреха в сходен цвят е доста уместна и в случай че желаете през новата година най-накрая да намерите любовта. Освен това розовото е цветът на майчинството и е доста подобаващ за всички, които през новата година считат да имат дете.

Цветен принт

Рокля с цветя също е доста подобаваща за новогодишната нощ. В разгара на студената зима тя ще вдигне както вашето въодушевление, по този начин и това на всички посетители. Между другото, в случай че не желаете да обличате рокля, можете да се издокарате с гащеризон или пък костюм с панталон.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР