Остава негативен вкус, че нямаме победа, но да се надяваме

...
Остава негативен вкус, че нямаме победа, но да се надяваме
Коментари Харесай

Стефан Стоянов: Аз съм без думи от емоцията и феновете

„ Остава отрицателен усет, че нямаме победа, само че да се надяваме от новия сезон нещата да са както би трябвало. “

Това сподели краткотрайният ментор на Ботев (Пловдив) Стефан Стоянов след домакинската загуба с 0:3 от Арда (Кърджали) в последния кръг на плейофите в efbet Лига, оставила „ канарчетата “ без триумф на новия им стадион.

„ Мисля, че направихме положителни тренировки. Футболистите упражняваха, тъй като знаеха, че ще имат професионален мач. Доволен съм от тях. Достатъчно постоянно приказвам по-дълго, в този момент единствено ще кажа – без думи. Чисто футболно не ни се получиха добре нещата, само че оставам без думи сега от тази страст от почитателите “, сподели Стоянов.

„ Всеки мач беше друг, имахме поредност от загуби, само че успяхме да пренаредим състава, дадохме малко мотивация и с малко повече шанс можеше и победа да имаме. Тук беше допиране на младите момчета до същинския футбол. Футболистите са израснали много години тук. Подкрепата беше чудесна, ще видят, че не е ужасно. Не е елементарно да излезеш самичък. Трябва да има хора, които да поддържат играчите. Ще се мине по този път, само че това е огромен бонус за играчите. Не знам за бъдещето ми. Сега мисля за децата ми ", добави той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР