Да ви кажа честно, щом се е получил равен, значи

...
Да ви кажа честно, щом се е получил равен, значи
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Не е добре, трябва да се подобрим

„ Да ви кажа почтено, щом се е получил еднакъв, значи резултатът е обективен. “

Думите са на треньора Илиан Илиев, откакто Черно море започва новия сезон в българския футболен хайлайф със зрелищно 3:3 против Арда в Кърджали.

„ Да развиваме теории по какъв начин можехме да не допуснем този гол е ненужно. Фактът е, че щом си вкарал три гола като посетител и не си победил, значи в защитна фаза не си играл добре, да не кажа по-голяма дума. Не успяхме да спечелим съвсем никоя първа топка. Това ни сътвори доста проблеми. Ние с тази защита преди 2 години направихме най-хубава отбрана в България, а в този момент допуснахме три гола. Не е добре, би трябвало да подобрим някои неща. Надявам се с времето, въпреки всичко в този момент е първи мач, да почистим изключително играта в отбрана и самочувствието при контрола на топката ", съобщи треньорът на „ моряците “.

„ Не би трябвало да позволяваме толкоз обстановки от изгубена топка. Трябва по-бързо да се прегрупираме, с цел да не позволяваме сходни обстановки. За мен съдията се оправи, нямаме искания към него. Не съм и гледал дузпите, само че няма там да търсим повода. Не чакаме нови, само в случай че до 31-и август се продаде някой футболист, единствено тогава може да се чака нов. Доста хора още би трябвало да разкрият капацитета си, до момента в който не е станало късно “, добави Илиан Илиев.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР