Остава критично състоянието на мъжа и жената, простреляни с пушка

...
Остава критично състоянието на мъжа и жената, простреляни с пушка
Коментари Харесай

Остава критично състоянието простреляните в Трапоклово

Остава сериозно положението на мъжа и дамата, простреляни с пушка в неделя в сливенското село Трапоклово . Те са настанени в сливенската болница, а лекарите не престават да се борят за живота им, осведоми.

„ Двамата простреляни са в тежко общо положение все още. Те са в кома и на апаратна вентилация. И по двама има тежки пострадвания в резултат на огнестрелните пострадвания на разнообразни места по тялото ”, сподели доктор Трифон Величков от отделението по анестезиология в МБАЛ в Сливен.

По информация на полицията няма връзка сред стрелбата по Радостина и по Любо.

„ Става въпрос за лице, което е направил о опит да убие дамата, с която до преди 15 дни е живял на фамилни начела. Не се знае какъв е претекстът. След стрелбата, същото лице е направило опит да убие и съседа си и се е самоубил ”, сподели окръжният прокурор на Сливен Пламен Стефанов.

Стрелецът е другар на дамата, а двамата до неотдавна живеели на фамилни начала, описват съседи. Мъжът се самоубил малко след действието. Полицията към момента обяснява аргументите, довели до кървавата драма като най-вероятният претекст е ревнивост.  

Според близки на Радостина неотдавна тя се е изнесла от вкъщи, в който живеела с Петър и се прибрала в родното си село. Подала е и сигнал в полицията, че е заплашвана, само че дни по-късно отдръпнала жалбата си. Продължават разпитите на очевидците.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР