Osram продава своя завод за баласти и драйвери в Пловдив,

...
Osram продава своя завод за баласти и драйвери в Пловдив,
Коментари Харесай

Osram продава завода си в Пловдив на американска компания

Osram продава своя цех за баласти и драйвери в Пловдив, България, на Sanmina Corp, гласи публично известие за договорката, публикувано до медиите. Повече от 110 години, OSRAM е водач на международния пазар в автомобилното осветяване. Ние сме скъп и благонадежден сътрудник на най-големите автомобилни производители в света

Sanmina Corp е един от най-големите производители на електронни артикули, основан в Сан Хосе, Съединени американски щати.  

Американската компания поема ръководството на завода в Пловдив дружно с към 800 чиновници, инвентар и съоръжение. Двете са постигнали сделка да не разкриват точните финансови параметри на договорката.

Базираният в Мюнхен OSRAM е водач на международния пазар в автомобилното осветяване като работи в партньорство с едни от най-големите автомобилни производители в света. Компанията отвори завода си в Пловдив през 2017 година като влага в него 25 млн. евро. Фабриката в Града под тепетата  произвежда електронни съставни елементи за осветителни системи в умни здания и градове.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР