Osprey е бързо движещ се корпус, който може да лети

...
Osprey е бързо движещ се корпус, който може да лети
Коментари Харесай

Конгресът започва разследване на програмата Osprey след последната смъртоносна катастрофа

Osprey е бързо движещ се корпус, който може да лети както като хеликоптер, по този начин и като аероплан, само че многото му произшествия накараха критиците да предупредят, че има съдбовен излаз дефекти в дизайна.

Правителството на Япония, единственият интернационален сътрудник, летящ с Osprey, също приземи своите самолети след злополуката на 29 ноември.

В четвъртък комисията по контрол и отчетност на Камарата на представителите на Съединени американски щати изпрати писмо до министъра на защитата Лойд Остин с искане голямо количество документи по отношение на сигурността на Osprey да бъде доставена на комисията до 4 януари.

„ Нашите военнослужещи остават в заплаха без разрешаване на известни механични проблеми “, написа ръководителят на комисията, републиканецът от Кентъки Джеймс Комър. „ Въпреки че статистически Osprey не се смята за толкоз рисков, колкото някои други военни самолети, Комитетът остава угрижен, че множеството смъртни случаи, включващи самолета, са станали по време на подготвителни учения...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР