Основният опонент на президента Реджеп Тайип Ердоган показа след кратко

...
Основният опонент на президента Реджеп Тайип Ердоган показа след кратко
Коментари Харесай

Кълъчдароглу: Ердоган драска на вратата на Русия и докара 10 млн. мигранти

Основният конкурент на президента Реджеп Тайип Ердоган сподели след малко безмълвие новия звук на акцията за балотажа. Във видеоклип, популяризиран, в " Туитър ", той президента, че " драска на вратата " на Русия и се " ориентира " към нея, само че и че под негов контрол държавното управление е разрешило " 10 млн. противозаконни мигранти " в страната.

" Няма да оставим страната си на подправен водач, който през вчерашния ден беше съпредседателят на " Великия Близък изток ", а през днешния ден се е ориентирал към Русия, на чиято врата се превива и драска ", сподели Кълъчдароглу.

Това е втората сходна офанзива, обвързвана с Русия, в хода на кампанията; предходната седмица опозиционният водач напряко я упрекна, че стои зад видео с привиден секс запис с отдръпнал се съперник, Мухарем Индже.

Противниците на Ердоган обаче стартират да насочат, на който съгласно множеството наблюдаващи Ердоган сега наподобява като любимец.

Тази смяна обгръща и сирийците. Като приказва за " 10 млн. мигранти ", кой визира тематика, отприщила мощно неодобрение в турското общество, само че по която радикалното говорене бе по-скоро в ръцете на крайнодесните политици. " 10 млн. мигранти " и " 12 млн. мигранти " са изречения, употребявани изключително доста от Юмит Йоздаг, водача на Партията на успеха, чиято единствена цел е 3.6 млн. сирийци, избягали от режима на Башар ал Асад, да бъдат депортирани.

" Няма да изоставим родината си на този нрав, който докара 10 млн. противозаконни бежанци ", нито на " тези, които гледат на дамите като на обекти ", сподели още той. Наблюдатели чакаха, за който миграцията е съществена тематика.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР