Основната разлика е само във възрастта на двамата идентични непознатиВ

...
Основната разлика е само във възрастта на двамата идентични непознатиВ
Коментари Харесай

Мъж срещна свой двойник със същия външен вид, име и работа

Основната разлика е единствено във възрастта на двамата идентични непознати

В САЩбейзболист схванал за съществуването на негов двойник със същото име, външен тип и работа, срещнал се с него и му предложил да си направи ДНК тест. Историята на съвсем идентични непознати е оповестена от The Sun, съобщи.

През 2015 година Брейди Фейгъл претърпял интервенция на лакътя. Шест месеца след процедурата чиновниците на клиниката се обадили на треньора на мъжа и го попитали по кое време ще дойде за интервенцията. Треньорът бил сюрпризиран и дал отговор, че бейзболистът към този момент е опериран и е на рехабилитация.

Така се оказало, че Фейгъл има цялостен адаш, който също играе бейзбол и получил сходна травма. Спортистът трябвало да бъде опериран от същия доктор като Фейгъл. Мъжете наподобяват съвсем еднообразно: и двамата червенокоси, високи 193 см, и двамата са бейзболисти и носят очила. Основната разлика е единствено във възрастта: единият Фейгъл е с пет години по-голям от другия.

Поразени от приликата си, бейзболистите решили да си създадат ДНК тест дали са родственици. За изненада и на двамата, сред тях не се открила кръвна връзка. Въпреки това, както споделя по-възрастният Фейгъл, в прочут смисъл те вечно ще останат братя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР