Основната идея на тези избори беше рестарт на политическия модел.

...
Основната идея на тези избори беше рестарт на политическия модел.
Коментари Харесай

Ибрямов: Държавата е в криза, нужен е диалог

" Основната концепция на тези избори беше рестарт на политическия модел. Хората го извършиха. Имаме нови партии в това Народно заседание. Моите упования бяха да има нов дух на държание, нов дух на езика, който би трябвало да царува. Само че на този стадий езикът си остана същият. С избора на ръководител на Народното събрание видяхме, че се търси консенсусна, диалогична персона, която да познава добре материята на ръководството. Личност, която да има приемливост към всички политически партии ", сподели депутатът от Движение за права и свободи Джейхан Ибрямов пред България он ер. Той акцентира, че липсва разговорът сред политическите обединения.

" Без разговор не могат да се решат безусловно никакви проблеми, тъй като страната е в извънредно тежка рецесия, подбудена от Ковид-19 и некомпетентното ръководство. ГЕРБ настояват, че единствено те са способни да ръководят. Ако се отиде на предварителен избор, както наподобява - ще излязат и ще кажат: " Без нас не може ", добави Ибрямов.

Депутатът е безапелационен, че се нуждаем от нова политика, нови хора, които да работят за разрешаване на проблемите. " Промяна е нужна, тя би трябвало да се случи. Ново държавно управление въз основата, на което да се образуват стратегии, с цел да можем да стартираме към този момент решаването на най-неотложните проблеми - здравето на нацията, излизане от тази рецесия. Ние сме сериозна политическа организация. ", разяснява още Джейхан Ибрямов.

По думите му третият мандат е извънредно сериозен и това значи, че политическият развой не върви по най-подходящия метод.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР