Основен акцент при Honda по време на тазгодишното издание на международното изложение

...
Основен акцент при Honda по време на
тазгодишното издание на международното
изложение
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2018: Новата Honda CR-V за Европа. Вече и седемместна

Основен акцент при Honda по време на тазгодишното издание на международното изложение в Женева ще бъде публичната премиера на новото потомство на хитовото за марката CR-V, предопределено за европейските консуматори. Със сериозни промени по дизайна, окачването и оборудването, най-продаваното SUV* ще се предлага за първи път и в седемместна интериорна настройка.

Новата Honda CR-V идва и с трансформиран интериор, като инструменталният панел вече е формиран от два седем-инчови екрана, а останалите бутони за управление на подсистемите са реконфигурирани и с ново позициониране.

Благодарение на увеличените си габарити в съпоставяне с предшественика си, новото CR-V дава обещание спомагателна независимост за водача и неговите спътници, увеличен обем на товарното поделение и за първи път моделът ще се предлага и във версия със седем седалки. От Honda споделят, че пътниците на последния ред ще могат да разчитат на извънреден шир, а благодарение на позиционираните под ъгъл от 101 градуса облегалки, те ще бъдат отлично решение даже при дълги пътувания.

За първи път на територията на ЕВропа, SUV на Honda ще се предлага с хибридната технология за задвижване на марката. Новото CR-V ще бъде налично във версия i-MMD (Intelligent Multi Mode Drive), в която са включени двулитров i-VTEC бензинов мотор и два електромотора.

Новата Honda CR-V ще се предлага също по този начин с 1.5 литров VTEC TURBO бензинов мотор, който стандартно ще бъде смесен с шестстепенна механична предавателна кутия, а като алтернатива ще се съчетава със CVT автоматична кутия.

Двете двигателни версии на новото CR-V стандартно идват със задвижване на предните колела, само че от Honda са предвидили възможност за осъществяване с технологията за задвижване на четирите Real Time AWD with Intelligent Control System.

Първите доставки на бензиновата версия на новата Honda CR-V ще бъдат осъществени в Европа през есента на тази година, а хибридната трансформация ще бъде лансирана при започване на следващата година.

*по данни JATO Dynamics, общи продажби CY2013-2016
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР