Още веднъж искам да благодаря на гостоприемна Варна. Така премиерът

...
Още веднъж искам да благодаря на гостоприемна Варна. Така премиерът
Коментари Харесай

Борисов при откриването на важната среща: Искам да благодаря на гостоприемна Варна

" Още един път желая да благодаря на гостоприемна Варна ". Така министър председателят Бойко Борисов стартира конференцията на високо ниво в Евксиноград. Ето част от изявлението на премиера на България:

Не инцидентно кръстихме газовия разпределителен център " Балкан ". Думата е обобщаваща за всички и прави Гърция еднообразно значима с България. Ще идва съветска газ, от българските и румънските залежи в Черно море, когато стане готово всичко. Ще имаме избор да купим най-евтиния газ и конкуренцията ще понижава цените, няма да ги подвига. Ще имаме директна връзка.

С Алексис взехме решение да подпишем заявления, тъй като желаеме парламентите да се съгласят с предлагането ни. Ще има една магистрална права, която ще свързва Александропол с България. Сегашното трасе сред Александруполис и Бургас, можем да го модернизираме. Мога да уверя, че автомагистралата София-Белград е на 90% подготвена. За 2 години ще създадем и последната права. На процедура Белград и Истанбул няма да са спънка. Огромна част от " Струма " също е съвсем подготвена ", добави министър председателят.

С сътрудниците сме единомислещи, че Балканите имат голям капацитет. Снощи сътрудника Натаняху сподели " Чакайте, би трябвало да се включим и ние. Имаме мощно развито селско стопанство и би трябвало да покачваме приходите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР