Още вчера в медиите се появи информация, че JUDAS PRIEST

...
Още вчера в медиите се появи информация, че JUDAS PRIEST
Коментари Харесай

Официално е! Judas Priest ще правят компания на Iron Maiden на Hills of Rock 2018

Още през вчерашния ден в медиите се появи информация, че JUDAS PRIEST ще свирят на Hills of Rock 2018. Това е изцяло правилно и безусловно несъмнено! Групата нетърпеливо е качила тази информация в техния уеб страница и Facebook страница, още преди промоутърът да го разгласи публично.

JUDAS PRIEST ще бъдат хедлайнер на фестивала Hills of Rock 2018 на 21 юли и са подготвили огромна изненада за почитателите си! Наред с Firepower, което е името на идния им осемнадесети студиен албум, те ще показват всичките си шлагери с необикновено мултимедийно шоу и титанична метъл мощност.

Ден след тях в специфичната нощ на Hills of Rock Exclusive на сцената ще излезе още една именита група – Iron Maiden. Комбинираните билети за целия фестивал са на цена 120 лв. до края на годината. В продажба са и обособени билети – единствено за Hills of Rock (20-21.07) на цена 80 лв. и единствено за деня на Iron Maiden – на цена 70 лв..

AnchorЗашеметяващата кариера на JUDAS PRIEST продължава повече от 40 години. Влиянието им е извънредно огромно. Доказателство за това е и последният им студиен албум Redeemer of Souls (2014), който дебютира на 6-о място в Билборд 200. Тяхната известност и престиж на международната музикална сцена са несравними. Неслучайно ги назовават "Metal Gods " ( "Боговете на метъла "), което произлиза от едноименната им ария. Групата е продала повече от 50 милиона копия на албумите си по целия свят.

Фестивалът Hills of Rock 2018 ще се организира за втора поредна година, като част от програмата на „ Пловдив 2019 “ от 20 до 22 юли на Гребната база в Пловдив.

Очаквайте напълно скоро още информация за останалите групи, които следва да забележим идната година на Hills of Rock 2018.

Билетите могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим, както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР