Още в първия ден на изплащане на пенсиите новият главен

...
Още в първия ден на изплащане на пенсиите новият главен
Коментари Харесай

След кибератаките: Плащането на пенсиите върви по-бавно, но всеки ще си получи парите

Още в първия ден на погашение на пенсиите новият основен изпълнителен шеф на „ Български пощи “ Богдан Теофанидис се увери персонално, че основаната от новото управление организация работи. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.

Заради механически усложнения, породени от хакерската атака по системите на „ Български пощи “, пенсиите и този месец се изплащат по описи по ведомост и по сегашен адрес , регистриран в Национален осигурителен институт. За да не се позволяват неточности, предоставените от Национален осигурителен институт описи деликатно се ревизират.

Направената инспекция в ранния следобяд откри, че обичайните утринни скупчвания са минали и работният ден протича умерено .

Богдан Теофанидис беседва както със чиновниците, по този начин и с клиентите на пощенските клонове. Служителите на станцията споделиха, че въпреки и по-бавно, се оправят с изплащането на пенсиите и увериха, че всеки пенсионер ще си получи пенсията .

Директорът на „ Български пощи “ се извини персонално на възрастните хора за породеното стеснение и увери, че вършат всичко по силите си пощите да проработят на цялостен потенциал допустимо най-скоро.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР