Още в края на месец януари тази година, по време

...
Още в края на месец януари тази година, по време
Коментари Харесай

Сгъваемият Samsung Galaxy X е всъщност Galaxy Note 8, но с три дисплея

Още в края на месец януари тази година, по време на събитието CES 2018 в Лас Вегас, на напълно стеснен брой души бе показан смарт телефонът Galaxy X.
Телефонът бе показан при най-строга секретност и с автограф, че информацията няма да се популяризира. А в този момент южнокорейската корпорация смъкна тази възбрана и всички, които са видели този смарт телефон, към този момент могат да разгласяват информация за неговите особености.



Оказа се, че на CES 2018 е бил показан първообраз на смарт телефона Samsung Galaxy X с два 3,5-инчови екрана, които образуват един общ екран, плюс трети 3,5-инчов екран извън. С други думи, този смарт телефон има цели три екрана, освен това, всичките с технологията Super AMOLED. Това решение разрешава даже и прегънат, телефонът да демонстрира нужната информация.

Няма фотоси на това любопитно мобилно устройство. Знае се единствено, че кодовото име на смарт телефона е Wing и че работата върху него би трябвало да завърши през месец юни тази година. Продажбите се чака да започват при започване на 2019 година. Ще се употребява операционната система Android, само че няма информация коя версия.

Размерите на смарт телефона Galaxy X са изцяло идентични с тези на Galaxy Note 8, само че заради сгъваемата си структура, той е доста по-дебел.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР