Още ужасни подробности за случилото се в Габрово! ВИДЕО МВР

...
Още ужасни подробности за случилото се в Габрово! ВИДЕО МВР
Коментари Харесай

Борисов иска оставката на шефа на полицията в Габрово

Още ужасни детайлности за случилото се в Габрово! ВИДЕО Министерство на вътрешните работи с горещи елементи за митинга в Габрово СНИМКИ След митинга: Шефът на полицията в Габрово хвърли оставка

Премиерът Бойко Борисов изиска оставката на шефа на полицията в Габрово поради създалото се напрежение през последните дни в града, написа Дарик. В четвъртък вечерта стотици хора се събраха в центъра на Габрово за втори следващ ден в символ на митинг против безчинствата на трима младежи от ромски генезис, които пребиха чиновник на хранителен магазин по време на работа.

" Изключвам тези, които подклаждат протичащото се в Габрово. Имам основателни искания към шефа на полицията, на дирекцията там. За мен оставката или поемането на отговорност на този шеф би трябвало да е реалност. Защото е позволено месеци наред да се разхождат такива групички и да пият бирички по детски площадки. Полицията е за това - да не го допусне. Полицията трябваше да ми рапортува, с цел да изпратя още 100, 200, 300 служители на реда " акцентира министър-председателят.

По думите му няма незадържан ром, направил закононарушение.

" Да, жестоко посягане. Тези, които биха магазинера, в този момент са в ареста. Въпросът е за какво са ги пуснали, когато се вижда, че са набили. Други органи няма да ги запитвам, че те са чувствителни. За този, който ги е пуснал от ареста, ще желая тежки наказания, щом се прибера ", сподели пред публицисти в Дубровник министър председателят.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР