Още с изтеглянето на жребия за тазгодишния Ролан Гарос най-дългоочакваният

...
Още с изтеглянето на жребия за тазгодишния Ролан Гарос най-дългоочакваният
Коментари Харесай

Моментът настъпи: Ясен е началният час на титаничния сблъсък между Джокович и Алкарас!

Още с изтеглянето на жребия за тазгодишния Ролан Гарос най-дългоочакваният дуел бе възможният полуфинал сред Новак Джокович и Карлос Алкарас, който към този момент сигурно ще стане действителност. Двамата ще се изправят един против различен в конфликт на поколенията и самобитен " край преди финала ", който е втори след финала на двойки при мъжете и е плануван да започва не преди 15:45 часа българско време.

Това ще бъде едвам втора среща в историята на съперничеството сред двамата тенисисти, които се срещнаха между тях за пръв на Мастърс шампионата в Мадрид през предишния сезон. Тогава станахме очевидци на яростна борба за всяка точка, само че в последна сметка младокът съумя да отмъкне крайната победа след над три часа и половина игра и поврат с 6:7(5) 7:5 7:6(5).

Фаворит на букмейкърите и в утрешния дуел е Алкарас, който тази година записа цели 25 победи и едвам 2 загуби на клей (от Камерън Нори на финала в Рио де Жанейро и срещу Фабиан Марожан на Мастърса в Рим). От своя страна, сърбинът имаше надалеч по-неубедителен сезон на алено, по време на който не завоюва нито един трофей и позволи ранни провали в Монте Карло и Баня Лука, а в Рим отстъпи на четвъртфиналите.

Другият полуфинален мач в Париж тази година ще опълчи един против различен Александър Зверев и Каспър Рууд, за които това ще бъде пета среща общо и едвам първа на клей. В два от досегашните им дуели триумфът е била на страната на немския тенисист, до момента в който един от мачовете даже не стартира след отдръпване на норвежеца. Именно скандинавецът обаче е този, който излиза като победител от последния им конфликт в Маями през предишния сезон.

 

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР