Още при обявяването на новината за раздялата им, Шакира и

...
Още при обявяването на новината за раздялата им, Шакира и
Коментари Харесай

Ябълката на раздора между Шакира и Жерар Пике

Още при оповестяването на новината за раздялата им, Шакира и Жерар Пике бяха безапелационни, че най-големият приоритет за тях е щастието на двете им деца - Саша и Милан. Оказва се обаче, че именно малчуганиче са една от аргументите за основало се напрежение сред двамата, защото двамата към момента не могат да доближат до единомислещо решение къде ще живеят двете им деца.
 Жерар Пике, Шакира и желае ли да се върне при певицата футболистът
Иска ли Пике да се върне при Шакира

Имал ли е спекулация футболистът

Marca написа, че Шакира би желала децата им да дойдат с нея в Маями, тъй като съгласно нея, те са живели в Барселона единствено поради уговорката на футболиста към каталунския тим.

Пике обаче е на напълно друго мнение. Испанският футболист счита, че Саша и Милан би трябвало да  останат в Барселона с него, с цел да могат да завършат учебното заведение си с актуалните си другари и да са в позната среда.

Испанското издание разяснява, че Шакира може и да се съгласи децата им да останат в Барселона, само че единствено, в случай че Пике извърши няколко съответни условия.

Едното е футболистът да й обезпечи пет самолетни билета за първа класа, с цел да може тя да идва и да вижда децата си, когато пожелае. Другото е да ѝ даде 400 хиляди евро, с цел да изплати тя собствен дълг, детайлности за който обаче не са известни.
 Шакира и обвиняванията в данъчна машинация, отправени към певицата и дейностите, които предприе тя
В какво упрекват Шакира

И какво счита певицата по въпроса

Според редица испански издания, двамата са се разделили, тъй като Пике е изневерявал на известната поп певица. Сега някои медии оповестяват, че футболистът е прекратил връзката си с въпросната жена, с която е засичан няколко пъти, с цел да не основава ненужно напрежение сред него и Шакира и да могат двете страни да намерят най-хубавото решение за бъдещето на децата си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР