Още по темата: Националният отбор по волейбол на България за

...
Още по темата: Националният отбор по волейбол на България за
Коментари Харесай

Владо Гърков и волейнационалите U17 са Отбор на юли ВИДЕО

Още по тематиката:

Националният тим по волейбол на България за юноши под 17 години и неговият селекционер Мартин Стоев бяха наградени за Отбор и Треньор №1 на месец юли, в обичайна ранглиста на Пресклуб „ България “, която включва допитване до спортните редации у нас.

Церемонията се състоя през днешния ден, като капитанът на волейболистите Владимир Гърков и съотборникът му Ерик Стоев одобриха Купата на успеха от името на целия тим. Треньорът Мартин Стоев бе почетен със специфична значка „ Златен трибагреник “.

Признанието на спортните публицисти идва за вицешампионската тила на националите U17 на европейското състезание в София през юли. Младите „ лъвове “ отелязаха ужасно показване на Евроволей 2019, кто пред лична аудитория стигнха до край, само че в разногласието за купата отстъпиха на Франция с 1:3 гейма и приключиха със сребърните оценки. Волейболистите ни от тази възрастова група стават за първи път Отбор на месеца.

Селекционерът Мартин Стоев пък продължава да натрупа триумфи своята кариера, като печели своята шеста премия за Треньор №1. За първи път той е почетен с тази чест през 2005 година, като треньор на мъжкия народен тим на България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР