Още по темата: L'Équipe към Страсбург: Не подценявайте Локо Локомотив

...
Още по темата: L'Équipe към Страсбург: Не подценявайте Локо Локомотив
Коментари Харесай

Две шокиращи причини Локо да удари Страсбург

Още по тематиката: L'Équipe към Страсбург: Не подценявайте Локо

Локомотив Пловдив има две нови аргументи да продължи напред в Лига Европа с победа над страсбург и да се опитва за групите с Айнтрахт Франкфурт.

За феновете на съвпаденията ще кажем, че резултатът ще е 2:1 за Локомотив на " Стад де ла Мейно ".

Първата причина - от френското посолство у нас увъртат с издаването на визи на Стивън Езе и Парвиз Умарбаев, защото двамата са от рискови страни - надлежно Нигерия и Таджикистан. Не ви ли припомня това на проблемите с визите на Любо Пенев и Емо Костадинов през 1993 година. Тогава халфът от Кършияка Георги Георгиев ги прекара незаконно през границата и всички помним какво се случи на франсетата на " Парк де пренс ", който по мемоари на надменни наши сътрудници, организиращи разпределяне на една топка се трансформира в " Парка на говедата ".

Незнам какво се пробват да реализират французите в абасадата им в София. Най-много да се окаже, че Стивън Езе е две-три години по-възрастен, а Парвиз в действителност се споделя Лионел и е същинският Меси, а не оня, който обира Топките с екипа на Барселона.

Втората причина, и най-важната е, че френските дипломати некак ненадейно оказват помощ на Бруно Акрапович да си подреди вярно състава. Ясно е, че тредноподвижният Стивън е лесна плячка за бързоногите нападатели на Страсбург. в случай че не играе, то откъм гърба ще се разчита на Петрович и Малембана, който още не е посочил на какво е кадърен и е загадка и за скаутите на Страсбург. Томашевич е осъден. Това ще стане причина и Аралица най-накрая да заиграе на по-задни позиции, с което покачва възможностите за гол на Локомотив.

В тая мешавица поради визите, ще изкристализира и тимът на Локомотив, който може да вкара повече от един гол на Страсбург. Моментната форма на Димитър Илиев и головият усет на Ожболт подсигуряват това.

И по този начин, гледайте в четвъртък от 21.45 какво ще се случи на " Стад де ла Мейно ", ще останете сюрпризирани.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР