Още по темата: Каракачанов кацна с хеликоптер на полигона в

...
Още по темата: Каракачанов кацна с хеликоптер на полигона в
Коментари Харесай

Армията налива 3 млн. лева за поделението в Црънча ВИДЕО

Още по тематиката: Каракачанов кацна с хеликоптер на полигона в Црънча СНИМКИ

Правят спални пространства, трапезария и зали за брифинг за 3 млн. лева в поделението в Црънча. По думите на министъра на защитата Красимир Каракачанов полигонът бил от 50-те години на предишния век и огромна част от постройките към него не са ремонтирани от тях. " Искаме съвременна войска, би следвало да погледнем малко по-модерно на потребностите й ", добави още министърът.

Според него специфичните ни елементи били добре тренирани. " Не съм станал министър на защитата, с цел да срутвам и скапвам. 30 години в България се режеше техника и се разхвърляше. Затова го докарахме до това състояние. Искам да възродя армията, а не да й сложа кръста ", сподели Каракачанов. По думите му сигурността на 7 млн. българи е по-важна от 7 протестиращи. Той увери всички, че полигонът не трови почвата.

Междувременно военните демонстрираха умения пред Красимир Каракачанов. Първо разиграха залавяне на терорист, при което бяха спуснати от въздуха с парашути. Парашутът, който използваха, е маневрен и разрешава завъртане за 180 секунди. Спецсилите нахлуха в къщата на терориста и го заловиха. Жилището беше обзаведено в соцстил. Освен това те демонстрираха непосредствен ръкопашен пердах и битки с хладно оръжие.

Снимки от Руслан Йорданов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР