Още по темата: Извънредно! Нинова подаде оставка (ОБНОВЕНА) Нинова обяви,

...
Още по темата: Извънредно! Нинова подаде оставка (ОБНОВЕНА) Нинова обяви,
Коментари Харесай

Борисов с горещ коментар за оставката на Нинова ВИДЕО

Още по тематиката: Извънредно! Нинова подаде оставка (ОБНОВЕНА) Нинова разгласи, че ще се кандидатира отново за водач

" Не чакам решения през днешния ден. Ние като позиция на Европейската национална партия сме твърдо зад Манфред Вебер. За него работихме. Ние сме порядъчен член на партията и нямаме никакви съмнения и опозиции. Мария Неделчева направи една доста добра акция и просто сами видяхте, че разликата сред нея и останалите беше потресаваща като подготвеност, познания и умения. Тя има най-вече преференции ". Това разяснява пред публицисти министър председателят Бойко Борисов. Той е в Брюксел, с цел да взе участие в неофициална работна вечеря с водачите от Европейски Съюз.

" Омръзна ми от социолози и политолози да споделят какво мисля аз. Аз в никакъв случай не се меся в работата на други партии, може би в четвъртък ще приказваме повече за изборите ", безапелационен беше Борисов.

Оставката на Корнелия Нинова министър председателят разяснява с думите: " Мен доста пъти са ме подканяли или са правили подмятания, и аз съм давал оставка, когато съм виждал че ръководството би трябвало да бъде преструктурирано. Това е персонално решение, Българска социалистическа партия ще решат какво ще вършат. Видя се къде са отишли парите и за медии, и за социолози, и за политолози. Резултатите на ГЕРБ са доста положителни. Сред работещите, младите, интелигенцията сме водещи. Губим от Българска социалистическа партия при над 60-годишните и ниско интелигентните. 21 области против 3 са тъкмо 7 пъти. Това е като оценка за изборите. В идващите дни ще кажем какво вършим и какво вършим. Когато победиш, може да замълчиш, когато си надвит, би трябвало да приказваш ", сподели още Борисов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР