Още по темата: Изненадваща рокада на върха в Пловдивската полиция

...
Още по темата: Изненадваща рокада на върха в Пловдивската полиция
Коментари Харесай

Официално: Йордан Рогачев е новият шеф на ОДМВР-Пловдив

Още по тематиката: Изненадваща рокада на върха в Пловдивската полиция Спрягат Йордан Рогачев за началник на полицията в Пловдив Чакат представянето на новия полицейски началник

Старши комисар Йордан Рогачев е новият началник на пловдивската полиция, съобщи кореспондент на „ Марица “. Преди минути той е бил показан на персоналния състав на Областната дирекция от Заместник-министъра на вътрешните работи Стефан Балабанов и началника на политическия кабинет на министъра на вътрешните работи Михаил Златанов.

До този миг Йордан Рогачев оглавяваше дирекцията на полицията в Пазарджик. Преди това за няколко месеца Рогачев беше шеф на Четвърто районно в Пловдив. Той е приключил Академията на Министерство на вътрешните работи и има магистърска степен по право. Започнал е работа в ОД на Министерство на вътрешните работи – Пазарджик през 2000 година, бил е шеф и на РУП – Велинград.

По времето, когато Цветан Цветанов беше вътрешен министър, Йордан Рогачев беше обект на следствие за корист със служебни документи. Комисията по инспекцията бе изразила мнение, че процедирайки със служебни документи в наличието на полицейски чиновници и външно лице, основен контрольор Рогачев е позволил редица дисциплинарни нарушавания.

Участвалите в инспекцията направиха предложение до министър Цветанов да наложи наказване “порицание ”. Административният съд в Пазарджик обаче анулира глобата като незаконосъобразна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР