Още по темата: Четвърти кошмар! Опитен пилот загина край Мъглиж

...
Още по темата: Четвърти кошмар! Опитен пилот загина край Мъглиж
Коментари Харесай

Загиналият пилот - ценен кадър, единствен в България

Още по тематиката: Четвърти призрачен сън! Опитен водач почина край Мъглиж Първа СНИМКА на трагично починалия водач край Мъглиж

Само двама души в страната са поемали осъществяването на сходни работни задания като пръскането на овошки. Единият от тях е бил Румен Иванов, разясниха хора от сектора. Причината е, че с цел да бъде дейно пръскането на градини, то изисква да се прави на доста по-ниска височина, не повече от 5 до 10 метра.

Делта планерът на Иванов е паднал от 3 метра височина, като е забил носа в земята, описаха осведомени със случая. Това са и първичните данни за нещастието, разиграла се край Мъглиж.

Румен не е от рисковите водачи, той е доста умел, постоянно е държал на безвредното хвърчене. Освен това в тази ситуация той не е летял за наслаждение, а е изпълнявал работна задача, разясниха негови сътрудници. Днес те бяха потресени от случилото се.

Запознати със случая описаха, че Иванов е съумял да се издигне на 10 метра височина, навлязъл е на 100 метра в градината и тогава моторът е загаснал. Пилотът се е насочил към близката поляна, с цел да приземи безвредно делта планера. Той е минал сред две тополи, само че заради загубата на височина с единия колесник е закачил дърво и се е преобърнал, забивайки нос в земята.

Загиналият водач е фамилен, с две дъщери, които живеят в Германия, разясниха осведомени.

Екипът на " Марица " изрича съболезнования на околните и фамилията му!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР