Още от самото ни раждане, Бог е определил с кои

...
Още от самото ни раждане, Бог е определил с кои
Коментари Харесай

Ти си не само неговата любов, но и най-добрият му приятел

Още от самото ни раждане, Бог е определил с кои хора ще се срещнем през живота си. Кои ще са краткотрайно присъстващи лица и кои ще останат с нас до дъно. Всеки човек носи със себе си урок – за теб. Урок, който би трябвало да научиш. Добър или неприятен, постоянно извличай потребното от него. Дори и в най-тъжното нещо, което ти се е случвало – може да откриеш нещо хубаво. Не сложните обстановки дефинират живота ти, а методът, по който гледаш на тях. Когато хората те нараняват, болката в никакъв случай не е на вятъра – ти си научила нещо. Те са ти посочили в какво да бъдеш деликатна отсега нататък. И най-много – каква да не бъдеш.

Но остави тези хора да си тръгнат от живота ти. Не ги задържай повече, нямаш потребност от тях. Не се фокусирай върху тяхното наличие. И когато ролята им завърши – покажи им изхода. Обърни внимание на другите. Истински значимите. Онези, в чиято компания ти сияеш. Щастлива си. Може да бъдеш себе си без терзания. Чувстваш комфорт. Домът не е място. Той е хората, с които чувстваш уют и топлота. И когато си с тях – да, ти си си у дома. Мислила ли си в миналото, че някой също може да се усеща по този метод, когато е с теб? А какво още по-хубаво този човек да е сътрудникът ти?

Представяме ти знаците, че той се усеща удобно, когато е в твоята компания.

Приятно безмълвие

Може би в самото начало на вашата връзка, ти си изпитвала потребността непрекъснато да поддържаш диалог с него. И когато настава безмълвие сред вас,  започваш да се чувстваш неловко и неприятно. Но с времето от ден на ден се опознавате. И осъзнавате какъв брой ви е хубаво един с различен. И мълчанието към този момент не е притеснително. Напротив. Намирате го за прелестно и се чувствате още по-комфортно, когато сте дружно. Разбирате се единствено с взор. И не се чувствате неудобно, нито изпитвате терзания, когато взаимно мълчите.

Не се тормози от външния си тип

И мъжете могат да бъдат суетни. Представа си нямате какъв брой. Може би при започване на връзката ви, той постоянно се е старал да наподобява съвършено в твоите очи. Всичко по него би трябвало да е изпипано – от главата до петите. С опознаването ви обаче, той привиква с теб. И все по-малко стартира да се тормози от метода, по който наподобява. И на драго сърце се появява пред теб с някоя остаряла тениска и спортен екип. Знае, че ще го харесаш и в този тип. Има ти цялостно доверие и те усеща като свое семейство. Семейство, от което не се тормози да е себе си.

Всеки човек си има странности

Със сигурност никой не е съвършен. А и не би трябвало странностите на някого да се одобряват като дефекти. Може би той харесва неща, разнообразни от тези, които ти. Но това по никакъв метод не трябва да е проблем за връзките ви. Напротив. Странностите са тези, които ви вършат разнообразни, а разликите се допълват. И в случай че той не се тормози от теб и ти споделя всичко нетипично за себе си, сигурно този човек ти има цялостно доверие и те усеща близка.

Споделя всичко с теб

Още не се е прибрал от работа, а бърза да ти показа по какъв начин е минал денят му. Това е толкоз сладко. И също по този начин, за твоя наслада, това е знак, че той те приема освен като сътрудник, само че и като другар. Най-добрият му другар, на който желае и споделя безусловно всичко, без въобще да се тормози. Той знае, че ти в никакъв случай не би го подлагала на критика и постоянно ще го подкрепиш. Ти си тази, която му мисли положителното и искаш да бъде благополучен. И вижда това. Оценява го. И тъкмо поради това е толкоз откровен с теб. Обича те и твоята компания му носи топлота и комфорт. Компания, която не би заменил за нищо друго на света.

Той е себе си

Не играе роля. Няма маска. Не се преструва. Той е просто себе си, когато е с теб. И не може да бъде по-доволен и благополучен от този факт. Ти си тази, която го подготвя да разкрие себе си. Да показа за фантазиите си и кои са най-големите му страхове. Мъжете мъчно се откриват пред някого. Но в случай че той се държи по този начин пред теб, сигурно този човек се усеща удобно в твоята компания. И няма нищо по-хубаво от това. А ти по какъв начин се чувстваш, когато си с него? Може ли да бъдеш себе си без терзанието, че няма да те хареса и ще те отхвърли?  Ако се преструваш на тази, която не си, а си просто себе си – безспорно вие сте един за различен. И вашата обич е същинска.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР