Още от първите часове на войната на 24 февруари заклеймихме

...
Един от гробовете, открити на масовия гроб в гора край Изюм. Снимка: Евгений Малолетка/АПБългарияДа, в Украйна са извършени военни престъпления. Русия принуждава украинци да гласуват в референдумитеБългария„Демократична България“ настоява Радев да свика КСНС заради ядрения шантаж на РусияНа фокус„Ще си отрежа пръста, но няма да стрелям“. Четирима руснаци разказват за мобилизацията сиБългарияРадев свиква консултативна среща за ескалацията в УкрайнаБългарияКирил Петков: В интерес на България и цяла Европа е имперските стремежи на Путин да спратКоментариМобилизацията е много по-мащабна, служители в „Газпром“ са подканяни да пращат за лекарства за армиятаВАШИЯТ КОМЕНТАР Отказване на отговораМоля въведете коментар!Моля въведете името си тукЗапомни ме при следващ коментарОще от: България, На фокус, ТопновинаДа, в Украйна са извършени военни престъпления. Русия принуждава украинци да гласуват в референдумите23.09.2022, 17:27„Демократична България“ настоява Радев да свика КСНС заради ядрения шантаж на Русия23.09.2022, 17:13„Ще умрем, но ще си върнем Иран“. Масови протести след смъртта на Махса, пребита от моралната полиция23.09.2022, 16:50Италия, Силвио Берлускони
Коментари Харесай

Ядрената заплаха на Русия не може да бъде пренебрегвана, смята Радев

„ Още от първите часове на войната на 24 февруари заклеймихме съветската експанзия против Украйна като безусловно неприемлива “, сподели през днешния ден Румен Радев. Ядрената опасност на Русия не може да бъде подценявана, счита президентът. Към момента няма директна военна опасност за България, само че ще бъдат взети ограничения за обезпечаването на страната ни. България няма да признае референдумите, провеждани от Русия в Донбас за откъсването им от Украйна, сподели още президентът.

Това стана ясно след днешната консултативна среща при президента по повод последствията за сигурността, стопанската система и обществената сфера от ескалацията на войната в Украйна, провокирана от частичната готовност, оповестена от Русия.

„ Ескалацията на спора може да засегне освен доставките на газ, само че и доставките на нефт и производството на горива в България “, сподели още Радев.



В срещата взеха присъединяване представители на назначената от Радев служебна изпълнителна власт, както и представители на разследващите служби и ръководството на защитата.

„ Критично значимо е България да има парламент и стабилно постоянно държавно управление “, сподели още Радев.

„ Време е да чуем партиите с упоритости да ръководят по какъв начин ще ръководят политическата рецесия “, добави той.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР