Още от финалния епизод на Nine Perfect Strangers беше ясно,

...
Още от финалния епизод на Nine Perfect Strangers беше ясно,
Коментари Харесай

Ще видим ли Никол Кидман отново като Маша

Още от финалния епизод на Nine Perfect Strangers беше ясно, че сериалът ще има продължение. Какво тъкмо по този начин и не стана ясно и очевидно няма да научим в прав текст досега, в който не излязат новите епизоди.
 Никол Кидман, Nine Perfect Strangers, снимането по време на пандемия и стресът около новия сериал на Hulu
Какво е взел стресът на Никол Кидман

Актрисата споделя за работата по новия си сериал

А това ще се случи относително скоро - втори сезон започва на 18 август по Hulu.

Затова и е много необичайно, че знаем толкоз малко за продължението на сериала, продуциран от вездесъщия Дейвид Кели. Той стои и зад " Отмяната " и " Големите дребни неистини " - хитовите поредици на НВО, в които непроменяемо участва Никол Кидман.

Тя беше в центъра и на първи сезон на Nine Perfect Strangers - като рускинята Маша, която управлява извънреден ритрийт център, ползващ много странни способи за излекуване. Въпросът дали ще я забележим във втори сезон остава.

Както и дали изобщо ще забележим някои от лицата от първи сезон или Nine Perfect Strangers ще се причисли към разширяващия си клуб на антологичните сериали, в които виждаме разнообразни герои през всеки идващ сезон.

От Hulu са отказали да разясняват какъв ще е сюжетът, оповестяват от The Hollywood Reporter. И ни напомнят, че първи сезон беше основан на едноименната книга на Лиан Мориарти, чиято книга стои и в основата на " Големите дребни неистини ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР