Още когато смартфоните Pixel 2 и Pixel 2 XL на

...
Още когато смартфоните Pixel 2 и Pixel 2 XL на
Коментари Харесай

Новата версия на Android 8.1 Oreo задейства секретен чип в някои смартфони на Google

Още когато смарт телефоните Pixel 2 и Pixel 2 XL на Гугъл излязоха на пазара, експертите на iFixit незабавно ги разглобиха и откриха незнаен чип с име Visual Core.
В последна сметка това се оказа не просто чип, а пълностоен процесор, основан от Гугъл, особено за неговите фирмени устройства. Процесорът доста усъвършенства качеството на фотосите и обезпечава цялостната поддръжка на технологията HDR+.



Финалната бета версия на операционната система Android 8.1 Oreo разполага с нова функционалност, която включва секретния чип в смарт телефоните Гугъл Pixel 2 и Pixel 2 XL. Потребителите с тези мобилни устройства незабавно започнаха да съпоставят фотосите, направени благодарение на процесора Visual Core и без него. Разликата освен се вижда с невъоръжено око – тя е просто колосална.



По всичко проличава, че Гугъл е добавил в Pixel 2 и Pixel 2 XL профилирания процесор Visual Core с хардуерната поддръжка на HDR+. Сега чипът е задействан и добре се вижда какво може.



Финалната версия на новата Операционна система се чака да излезе през идващите няколко седмици и тогава всички притежатели на флагманите на Гугъл ще могат да вършат превъзходни фотоси тъкмо за празниците, а и след тях.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР