Още като бебе Даниел Рос е била обгрижвана от приемно

...
Още като бебе Даниел Рос е била обгрижвана от приемно
Коментари Харесай

Петгодишно момиченце чакаше в съдебна зала за осиновяване: Когато видя кой влиза през вратата, онемя!

Още като бебе Даниел Рос е била обгрижвана от приемно семейство.

Когато навърши пет, пристигна моментът, в който можеше да бъде осиновена и да получи ново, непрекъснато семейство. Това е доста значимо за всяко дете сираче, защото до момента в който е в приемни фамилии, то постоянно сменят местата си по разнообразни аргументи.

 дело осиновяване

Така че този ден беше доста значим и специфичен за това малко момиченце и новото му семейство, само че скоро стана още по-вълшебен, с помощта на обществен служащ, който познаваше дребната Даниел Рос.

 малко момиченце

На новото й семейство бяха споделили, че Даниел обожава принцесите. В момента, в който момичето седеше в правосъдната зала, където трябваше да оформят законно акта на осиновяването, на вратата се появи някой.

Беше Снежанка от анимационния филм на Дисни! Момиченцето остана без думи! Съдията сподели, че „ това не е нормално осиновяване, а осиновяване на принцеса в фамилията! “

 детенце осиновяване

След Снежанка влязоха доста други принцеси, както и принцът, все персонажи от приказките. Съдебната зала внезапно стана цветна и изпълнена с красиви герои на Дисни. Даниел сияеше от наслада!

 Дисни принцеси

Нещо повече, съдията й разреши сама да завърши делото с един удар на чукчето. Тази кукла в никакъв случай няма да не помни първия си ден от новия си живот, в новото си семейство!

Страхотно, нали? Споделете тази прелестна история с приятелите си във Фейсбук, освежете деня им!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР