Още едно голямо име в света на футбола почина. Италианската

...
Още едно голямо име в света на футбола почина. Италианската
Коментари Харесай

Почина футболната легенда Джанлука Виали

Още едно огромно име в света на футбола умря. Италианската легенда Джанлука Виали си отиде на 58 години след тежка битка с рака.

Прочетете ощеОтхвърлиха декларацията на Политическа партия, връщат празен мандата на президентаВъзстановиха водоподаването в Пловдив, обезопасиха повредата с дървоПрелезът на бул. „ Пещерско шосе ” и бул. „ Копривщица ” ще остане затворен най-малко до обядКалоферци влязоха в Тунджа! Изви се мъжкото хороТвърде късно е Георги Титюков да се учи, откакто " първите " 26 години не му стигнаха

В последния месец светът на футбола загуби Синиша Михайлович, който се бореше с левкимия и Краля на футбола - Пеле.

Виали е играл за Кремонензе, Сампдория, Ювентус и Челси. Бивш национал на Италия с бронзов орден от Световното през 1990г. Бил е управител на Челси и Уотфорд, а за последно беше в щаба на Роберто Манчини, когато Италия стана европейски първенец през 2021г.

Два пъти е първенец на Италия, печелил е Шампионска лига, Купата на УЕФА, Купата на носителите на купи, Суперкупата на УЕФА и още много оценки с тимовете на Сампдория, Ювентус и Челси.

Като играещ треньор на Челси е притежател на ФА Къп, Купата на лигата, Чарити шийлд, Купата на носители на купи и Суперкупата на УЕФА./Trafficnews.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР