Още една учителка не успя да обуздае нагона си и

...
Още една учителка не успя да обуздае нагона си и
Коментари Харесай

Разгонена даскалица засипа със свои голи снимки ученик и го напъна за секс

Още една учителка не съумя да обуздае нагона си и подложи на секс тормоз невръстния си възпитаник. Но той не откликнал на възприятията й и палавата даскалица към този момент съжалява грубо. 25-годишната Челси Хаaн доста наподобява на ученичка. Ако се има вяра на информацията, вписана в профила й в обществената мрежа, тя е работела по заменяне. Похотливата дама има магистратура по британския език. В учебното заведение, където съгрешила, от април предходната година преподавала британски език и водела курс по митология. За времето в школото даже съумяла да си издейства нарастване на заплатата.
Един от учениците съумял да възпламени пожар в сърцето на младата си учителка. Челси почнала да смъква 17-годишното момче, изпращайки му свои голи фотоси. За голямо нейно страдание обаче, неприличната офанзива се оказала несполучлива. Това я принудило един ден да се нахвърли с целувки върху обекта на своите стремежи напряко в класната стая и да го умолява да вършат секс.
Младежът обаче не бил благоразположен към нея и се оплакал в полицията.Челси е упрекната за покваряване на малолетен. Тя е под домакински арест до идващото съвещание на съда, което ще се организира на 3 юли.
Всички в учебното заведение са шокирани от случилото се. Директорът на образователното заведение Едуард Кмил съобщи, че е доста отчаян от постъпката на подчинената си.
"Имаме доста високи упования във връзка с професионалното държание на чиновниците си и благополучието на учениците е основна наша задача. Затова и бяхме надълбоко разочаровани от сходно развиване на събитията ", споделя шефът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР