Още един голям концерт бе прибавен днес към музикалния календар

...
Още един голям концерт бе прибавен днес към музикалния календар
Коментари Харесай

"Айрън Мейдън" се завръщат в София през юли

Още един огромен концерт бе добавен през днешния ден към музикалния календар в България за 2022 година Хеви метъл колосите от " Айрън Мейдън " прибавиха страната ни към турнето си " Legacy Of The Beast 2022 ". Шоуто ще е на 13 юли в столичната зала " Арена Армеец ". Тъкмо там през юни 2014 година бе предпоследният концерт на групата в страната ни. А последният бе през юли 2018 година на гребната база в Пловдив по време на фестивала " Хилс оф рок ".

Предстоящото посещение на " Айрън Мейдън " ще бъде шесто в България. " Вярвам, че това, че сме част от турнето, демонстрира какъв брой е ангажирана групата с нас и какъв брой високо ценят публиката ни ", разгласи пред радио " Зи Рок " Стефан Еленков от промоутърската организация " Fest Team ".

Сетлистът ще включва най-много огромните шлагери на бандата, само че ще има и песни от най-новия им албум " Senjutsu " (2021). Подгряваща група ще бъде " Lord Of The Lost ".

" Нямаме самообладание да се завърнем в Европа следващата година и сме доста щастливи, че успяхме да прибавим София и други източноевропейски градове със страхотни почитатели. Развълнуван съм от новите детайли на сцената и да споделим с Вас какво сме подготвили. Цялата група доста се забавлява по време на Legacy турнето и на драго сърце се връщаме, с цел да свирим онлайн и да се забележим с всички Вас още веднъж ", разяснява фронтменът на " Мейдън " Брус Дикинсън.

Въпреки напъните от българска страна концертът да бъде навън, мениджмънтът на групата е настоял за зала. Заради ограниченията против разпространяване на COVID-19 към този момент ще бъдат пуснати билети единствено за 50% от потенциала на " Арена Армеец ", т.е. 6500 места.

В петък (3 декември) ще бъдат пуснати пропуски, които ще са налични единствено за членовете на българския фенклуб на " Айрън Мейдън ". Официалната продажба започва в понеделник (6 декември) на уеб страницата. Цените ще са от 80 до 200 лева.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР