Още две нови чуждестранни попълнения обяви днес женският баскетболен Монтана.

...
Още две нови чуждестранни попълнения обяви днес женският баскетболен Монтана.
Коментари Харесай

Монтана се подсили с две нови чужденки

Още две нови задгранични попълнения разгласи през днешния ден женският баскетболен Монтана. Те идват от Съединени американски щати и Бразилия. Бразилката се споделя Изабела Рамона, на 26 години, висока е 178 см и играе като гард/крило. Кариерата й минава в тимове от Испания, Португалия, в последните година и половина е носила екипите на тимове в родината си.

Второто попълнение от през днешния ден е Акела Мейза, която е от Съединени американски щати, играе като център. Акела е на 24 години и е висока 191 см, също е носила екипите на тимове в Съединени американски щати. Освен тях Монтана има още една чужденка в отбора. Това е Снежана Алексич. 27-годишната черногорка идва от Берое и играе като плеймейкър.

Предвид новото решение на федерацията на България по баскетбол, рестриктивните мерки значат, че Монтана ще може да разчита на две чужденки в шампионата. Третата пък ще бъде картотекирана единствено за присъединяване в Адриатическата лига, като следва треньорите да преценяват коя къде ще бъде употребена.

Женският тим по баскетбол на Монтана започва подготовката си на следващия ден във Вършец, а преди началото на тренировките състезателките ще преминат наложителния PCR-тест.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР