Още докато беше в Ергенът зрителите на романтичното предаване разбраха,

...
Още докато беше в Ергенът зрителите на романтичното предаване разбраха,
Коментари Харесай

Валерия Георгиева умори Евгени от глад

Още до момента в който беше в „ Ергенът ” феновете на сантименталното предаване схванаха, че годеницата на Евгени Генчев има странни хранителни привички и не яде съвсем нищо, видя kliuki.ws. В шоуто тя даже направи на своя обичан баница, само че изрично отхвърли да я опита поради животинските артикули в нея.

Е, оказа се, че Валерия не яде освен скотски артикули, а не обича и някои зеленчуци. Капризната избраница на Генчев не харесва не друго, а артикул, който се употребява в съвсем всички български гозби, а точно – домата. А като не го харесва, евентуално й не готви с него…

“Аз не обичам домати и в никакъв случай не бях яла доматена чорба ”, разкрива Георгиева, до момента в който си прави такава чорба на прахуляк, пробвайки се да популяризира протеиновите супи, които продава в уеб страницата си.

Т.нар „ доматена чорба ” Валерия разтваря в студена вода и се пробва да убеди своите бъдещи клиенти, че е по-здравословно да ядеш чорба от кутия на прахуляк, в сравнение с да си сготвиш такава от същински домати.

Георгиева споделя още, че не изключва изцяло доматите от своя хранителен режим, само че единствено в случай че нямат семки и люспи. „ Всъщност одобрявам усета на домат, само че не обичам семките и люспите, и изцяло плода, само че тук всичко е на прахуляк и чувствам хубавия усет, който е допълнен с босилек, и е мега вкусно ”, прави се на забавна годеницата на Генчев, рекламирайки чорба на прахуляк.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР