Осен, че разширяват синята зона в Благоевград общината планира да

...
Осен, че разширяват синята зона в Благоевград общината планира да
Коментари Харесай

Планират въвеждането на Зелена и Червена зона за паркиране в Благоевград

Осен, че уголемяват " синята зона " в Благоевград общината възнамерява да се вкара и синя зона струма елена и Червена зона за паркиране. Очаква се през април месец да бъде импортирано за публично разискване новата разпоредба за паркиране. Ще има и нарастване на зоните.

Планира се цената на Синята зона да стане 2 лв., а Зелената -1 лев. Червената ще бъде фрапантно по-скъпа. Всичко обаче това е план, до момента в който не се разгласи публично и не се чуе думата на хората. Както съобщихме през вчерашния ден местата за паркиране в " синята зона " бяха увеличени с 50, като се възнамерява те да бъдат увеличени още.

Кметът на Благоевград Методи Байкушев издаде и заповед да не се утвърждава строителство на бъдещи здания без включени в книжата паркоместа. Планира се и построяването на два огромни паркинга.


Според общината единствено по този начин може да се постави ред в паркирането. Градът е отеснял, колите са доста, строят се нови кооперации, само че без паркоместа, въздуха се утежнява, това са все претекстове на общинската администрация да усилва платената зона и да подскаже на жителите, че работа може да се прави и пешком.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР