Осемчасов маратон от шеги, скечове и песни ще спретнат известни

...
Осемчасов маратон от шеги, скечове и песни ще спретнат известни
Коментари Харесай

БГ комици с 8-часов купон маратон в Лондон

Осемчасов маратон от смешки, скечове и песни ще подреден известни български артисти.



Винаги колоритната Милица Гладнишка и едно от емблематичните лица на шоупредаването " Комиците " - Васил Драганов, ще забавляват купонджии точно на Нова година. Дългото зрелище ще се организира в заведение в английската столица Лондон. Интересът към събитието е голям и нашенци, които живеят и работят на Острова, към този момент се записват за рекордно дългото тържество.

Към комедийния хайлайф ще се включи и примата на родната чалга Глория. Фолкдивата ще излезе на една сцена с Гладнишка и Драганов и нищо чудно да подреден дует, като Милица е известна с вокалните си умения.

 Васил Драганов

Васил Драганов

Участията на български артисти и артисти в Лондон и други английски градове бяха затихнали по време на пандемията. В близкото минало родни чалгаджийки бяха безусловно всяка седмица в Лондон, само че коронавирусът постави завършек на интернационалните участия. С утихването на Коронавирус изявите възкръсват и посрещането на новата 2023 година е най-голямата сходна демонстрация от доста време насам.

В обществените мрежи хора, които се записват за празненството, приканват Милица да извърши онлайн станалото известно свое стихотворение за мигачи на леки коли:

" Много ли желая от вас, водачи?! Пуснете мигача, дано приказва. Нека ми каже по какъв начин се усеща, да ми покаже своето изкуство. Дали наляво или надясно, аз ще му пусна, това е ясно. Но в случай че внезапно ми скочи в платното сиво, ще бъде очевидец на нещо пъклен некрасиво. Ще извадя ключето малко, ще драсна, тъй като по лицето е прекомерно жестоко да го фрасна ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР