Осем от десетте посланици на САЩ в Украйна подписаха съвместно

...
Осем от десетте посланици на САЩ в Украйна подписаха съвместно
Коментари Харесай

Бивши посланици на САЩ в Украйна предупредиха Киев да не се занимава с Байдън

Осем от десетте посланици на Съединени американски щати в Украйна подписаха взаимно послание в поддръжка на украино-американското съдействие и „ осъдиха уверено дейностите, които могат да разделят нашите страни “. Освен това те приканиха формалните лица в двете страни да предотвратят дейности, които единствено нанасят щета на двустранните връзки и отделят страните една от друга.

Това се случва по отношение на изтеклите записи от диалози на някогашния украински президент Петро Порошенко, някогашния американски вицепрезидент Джо Байдън и други свързани лица, въз основата на които бе формирано дело в киевски съд. Това се споделя в изказване на Атлантическия съвет, представено от организация " Фокус ".

През последните три десетилетия Съединените щати и Украйна развиха необятни и мощни връзки, които са в сходство с ползите на двете страни - страни, които споделят такива полезности като народна власт, независимост и независимост на индивида. Успехите на Украйна в развиването като самостоятелна, постоянна и демократична страна със мощна пазарна стопанска система, обвързвана с европейските институции, способства за интереса на Съединени американски щати към по-стабилна и сигурна Европа. Двустранните връзки сред страните от дълго време се радват на необятна поддръжка в Съединени американски щати, в това число в Конгреса, както от републиканците, по този начин и демократите. В Украйна необятен кръг политически сили също ги поддържат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР