Осъзнаваме, че ни трябва редовно и стабилно правителство. Това заяви

...
Осъзнаваме, че ни трябва редовно и стабилно правителство. Това заяви
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Осъзнаваме, че ни трябва редовно и стабилно правителство

Осъзнаваме, че ни би трябвало постоянно и устойчиво държавно управление. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова след вота на съмнение, съобщи кореспондент на " Фокус “ .

" ГЕРБ поддържа държавното управление, тъй като ние осъзнаваме, че на България и би трябвало постоянно, устойчиво държавно управление. През последните три години нищо не се случваше, когато управляваха служебни държавни управления “, съобщи Атанасова.

По думите й резултати по основните за България тематики като Шенген, еврозоната и обезпечаването на средствата по втория транш от Плана за възобновяване и резистентност, са пристигнали едвам откакто постоянното държавно управление е проработило.

" Неслучайно чак в този миг можем да приказваме за изпълнени задължения по Плана за възобновяване и резистентност и гаранции по еврозоната и Шенген. Единствено постоянно Народно заседание може да подсигурява тази вероятност “.

Атанасова бе запитана и за направените поръчки от водача на първата политическа мощ Бойко Борисов по повод готовността за промяната на министри: " Ние през цялото време казвахме, че ще бъдем сериозни, тъй като доверието ни не са дава безплатно, нито безусловно. Ще бъдем сериозни към всички министри и към всички ресори, в които виждаме недостатъци във връзка с управническата политика “.

По думите й ротации ще има, само че след направени оценки за свършеното на всеки един от сегашните.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР