Осъществяването на следващите големи автомобилни изложения в Париж и Женева

...
Осъществяването на следващите големи автомобилни изложения в Париж и Женева
Коментари Харесай

Париж и Женева - автомобилни салони в опасност?

Осъществяването на идващите огромни автомобилни изложби в Париж и Женева към момента не е обезпечено. В случай на нова корона вълна през есента, има риск от възобновяване на анулациите.

Парижкият авто салон Mondial de l`Auto е от 17 до 23 октомври 2022 година, само че до момента е запазен единствено от няколко автомобилни производители. Според формалната информация автомобилното ревю в Женева, което към този момент беше отлагано два пъти, към момента следва да се организира от 14 до 19 февруари.

Само седем месеца преди старта уредникът на Женевския автосалон не може да назове най-малко един участник, когато го попитат за това. Германските производители са доста резервирани, когато ги питат за присъединяване им. При Volkswagen, да вземем за пример, "все още се ревизира ", дъщерното сдружение на VW, Audi, към този момент се отхвърли. BMW не разяснява. Mercedes желае да участва в Париж, само че не и в Женева.

От друга страна Nissan не желае да излага нито в Париж, нито в Женева, а във Ford към момента нямат решение. „ Единадесет от 14-те марки на Stellantis Group ще липсват в Париж, в това число Opel “ и към момента нищо не е решено за Женева.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР